tirsdag den 13. august 2013

Så røg strømperne på igen..

-Og en langærmet!
Det var vist den sommer. Men så har vi jo sensommeren. En regnfuld en af slagsen, ser det ud til. Kunne det så bare regne i et par timer og så holde tørt i et tilsvarende antal timer. Men nej, det skal åbenbart skifte hvert kvarter. Så jeg har opgivet det med vasketøjet på tørresnoren. I et par dage, så må vi se, om vejret bliver mere tørre-tøj-ude-venligt.

Jeg har købt løg, der skal i jorden. Og nogle frø. Det bliver så fint...kan faktisk ikke rigtig vente på, at der IGEN skal gå en hel, lang vinter, før det kommer op af jorden og jeg kan stå der og bare nyde synet, pusle lidt om det og se planterne udfolde sig, mens jeg falder i staver og bliver ét med det hele.
Jeg har brug for det..

Den her august er mærkelig. Det er første gang i 14 år, at jeg ikke skal til at starte op i skolen - altså som lærer. Jeg skal noget andet. Og det er faktisk helt okay..
Mødte en tidligere kollega udenfor Magasin og han sagde: "Vi ses jo på mandag" og så "Nå nej.." Gud, hvor var det egentlig tankeløst. Nærmest imponerende... men samtidig ved jeg godt, at alle kunne komme til at fyre sådan en bemærkning af, incl. mig selv - sådan i farten. Stakkels ham..
Den smertede i nogle sekunder. Så aftog det og freden lagde sig igen tilrette i min mave.

En dag skal jeg fortælle jer det hele. Men ikke nu. Der er lige en del, der skal rodfæste sig først. Så jeg lægger frø i jorden og venter lidt...
Bloggen kommer også til at vente nu. Hvor længe ved jeg ikke, men jeg vender tilbage. Det ved jeg.

Indtil da, se lyset i dine medmennesker (der er altid nogle andre, der nok skal lede efter det andet), stik en finger i jorden, mærk efter i maven, hold fast i dig selv og få dig et godt grin sammen med nogle mennesker du holder af.

Knus Sanne


Ingen kommentarer:

Send en kommentar